Programari: (+40) 766 251 980

Psihoterapie ONLINE

Psihologbacau.ro (Cabinet individual de psihologie Iacob Dana Elena) oferă începând cu data de 01.04.2020 serviciul de psihoterapie online prin intermediul videoconferințelor. Programările se fac telefonic la numărul 0766.251.980.

Pandemia de coronavirus a afectat, într-un mod sau altul, toate profesiile și domeniile de activitate. Unele au fost oprite, altele copleșite de o cerere mai mare, iar majoritatea nevoite să se reinventeze, să se adapteze noii realități. În această ultimă categorie intră și serviciile psihologice. Din fericire, cei mai mulți profesioniști s-au adaptat rapid și au rămas disponibili pentru clienții lor online, prin intermediul tehnologiei. 

Terapia online a adus avantaje importante și în ceea ce privește timpul. Acum, o oră de terapie înseamnă doar o oră din timpul clientului, nu două sau trei, cât putea dura înainte dacă luai în considerare drumul și parcarea. În plus, multe mame care nu aveau posibilitatea să plece de lângă un copil mic pentru a merge la cabinet, acum au acces la orice specialist online. La fel, persoanele din orașe mici sau din mediul rural, sau persoanele cu dizabilități, care nu se pot deplasa, pot lucra acum cu terapeuți de oriunde. 

Serviciul de psihoterapie ONLINE se bazează pe același concept ca cel individual, doar că folosește comunicarea la distanță. Psihoterapia online este o alternativă viabilă atunci când psihoterapia tradițională nu este accesibilă. Este eficientă. Este privată. Pentru anumite categorii, este singura variantă prin care se poate obține accesul la un bun profesionist.

Nu ezitați să ne contactați!

Derulează în sus
Sari la conținut