Programari: (+40) 766 251 980

Săptmâna PSI Cuplu & Parenting

Te-ai îndrăgostit până peste urechi, dar de unde știi că el sau ea este persoana potrivită? Stilurile voastre diferite de atașament, bagajul emoțional pe care fiecare îl aduce din trecut n-o să pună oare în pericol armonia și bucuria în cuplu? Iar dacă vă certați, cum reparați, apoi, legătura voastră intimă și cum ajungeți la o iubire matură? Dar lucrurile nu se încheie aici –vor veni apoi copiii, cu provocările diverselor vârste – cum te conectezi la ei, cum îi ghidezi printr-o lume plină de știri false și de dispozitive care le fură atenția? Cum stabilești o relație de încredere cu ei și, în fine, cum împaci stresul parental cu relația de cuplu?

Ediția de primăvară a Săptămânii PSI (26 februarie – 3 martie 2024) și-a lărgit aria geografică, incluzând nu mai puțin de 14 orașe, în care vor avea loc 44 de ateliere animate de psihoterapeuți cu bogată experiență. De la ei vei afla mai multe despre cum poți gestiona diversele provocări privind relația de cuplu, dar și creșterea copiilor și adolescenților. Dacă dorești să aprofundezi temele discutate, ai la îndemână noutățile editurii Trei, printre care: Cinci conflicte (necesare) în relația de cuplu (Joanna Harisson), Povestioare terapeutice înainte de culcare (Sabrina Feret-Hubert), Spune-mi adevărul despre iubire (Susanna Abse sau Ghid pentru rezolvarea dificultăților psihice ale copiilor și adolescenților (P. Bryden și P. Szatmari).

Săptămâna PSI este un eveniment organizat de Editura Trei în colaborare cu rețeaua librăriilor Cărturești. Atelierele de psihologie încep de la ora 19.00 în țară și de la 18:30 în Chișinău. Orașele care intră în Săptămâna PSI la început de an sunt Oradea, Baia Mare, Bacău, Constanța, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Brașov, Sibiu, Iași, Cluj-Napoca și București. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile. În perioada 26 februarie – 3 martie, cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 20% în întreaga rețea a librăriilor Cărturești.
Parteneri: Fabrica de PR, Clinica Sens, Psychologies, Radio Itsy Bitsy.

*********************
***************
*********
****
**
*

PROGRAM BACĂU – Cărturești Arena Mall

Marți, 27 februarie 2024, ora 19.00
Neglijarea emoțională în copilărie și urmările ei în viața de părinte
Psiholog clinician: Silvestru Alina Elisabeta
Cărți recomandate: Viața psihică a mamei – Monique Bydlowski; Mamă, tu unde erai atunci? – Jasmin Lee Cori

Miercuri, 28 februarie, ora 19.00
Parenting contemporan. Provocarea unei noi ere a copilului modern
Psiholog clinician: Emilia Ionescu
Cărți recomandate: Ghid psihologic pentru adolescente și tinere – Tara Porter; Anii adolescenței – Hedvig Montgomery

Joi, 29 februarie, ora 19.00
Rolul conflictului în cuplu – când ne ajută, când ne încurcă?
Psihoterapeută: Dana Elena Iacob
Carte recomandată: Cinci conflicte (necesare) în relația de cuplu – Joanna Harisson

SURSA Cărturesti Bacău

Derulează în sus
Sari la conținut